En iyi temizleyici uygulamalar için öneriler?

Son zamanlarda cihazımın daha yavaş çalıştığını fark ettim ve performansı artırmak ve depolama alanını boşaltmak için bir temizleyici uygulamaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Deneyimlerine dayanarak en iyi temizleyici uygulamaları önerebilecek biri var mı? Cihazıma zarar vermeyecek güvenilir bir uygulama arıyorum.

Bu gönderi, teknoloji hayatınızı kolaylaştırmaya yönelik tasarlanmış çeşitli araçlar ve kaynaklar sunar. Aşağıdaki seçimlere göz atın; çeşitli ihtiyaçlarınıza hitap eden uygulamalar, eğitimler ve özellikler burada:

Docast Uygulamasını Keşfedin

iOS cihazlar için Docast Uygulaması ile sorunsuz ekran yansıtmanın keyfini çıkarın. İster fotoğrafları, videoları veya sunumları bir TV’ye yansıtmak isteyin, bu uygulama güvenilir ve kullanıcı dostu bir deneyim sunar.

Buradan inceleyin:
App Store’da Docast Uygulaması

Docast Uygulama Önizlemesi

Hasar Görmüş Videoları Kolayca Onarın

Bozuk bir video dosyasıyla karşılaşmaktan hiç sinirlendiniz mi? Video Onarım Aracı çözümünüz olabilir. Bu kullanışlı yazılımla, değerli anılarınızı veya iş dosyalarınızı zahmetsizce kurtarın.

Daha fazla bilgi edinin:
Video Onarım Aracı

Video Onarım Aracı Arayüzü

Bozuk Videoları Onarmak için Adım Adım Kılavuz

Sorunlu MP4 video dosyalarını çözmenize ve onarmanıza yardımcı olacak bilgiler ve rehberlik edinin. Bu ayrıntılı eğitim, dosyalarınızı etkili bir şekilde kurtarmanızı sağlamak için basit bir süreç sunar; profesyonel yardım almanıza gerek kalmaz.

Tam eğitimi buradan okuyun:
Bozuk Video Dosyalarını Onarma Eğitimi

Video Dosyası Onarma Kılavuzu

İPhone’unuzu En İyi Yapay Zeka Destekli Araçlarla Temizleyin

iPhone’unuzun düzenli ve optimize kalmayı hak ediyor. Depolama yönetimi ve cihaz performansınızı artırmada öne çıkan iOS için en iyi yapay zekaya dayalı temizlik uygulamalarını keşfedin.

Daha fazlasını burada keşfedin:
iPhone için Yapay Zeka Temizleyiciler - iPhone’unuzu en iyi durumda tutmak için başvuru rehberi.

En İyi Temizlik Uygulamaları

Bu araçlar ve ipuçlarını benimseyin; ekran yansıtmadan videolarınızı canlandırmaya ve cihazlarınızı bakımda tutmaya kadar her şey sizin için burada!

Eğer daha temiz uygulamalar arıyorsanız, abartıları geçin ve gerçekten işe yarayanlara odaklanın. Tabii ki, @mikeappsreviewer bazı yararlı önerilerde bulundu (bu konuda alkışlar!), ama AI ile ilgili abartılı iddialarda bulunan uygulamalardan uzak durmanızı öneririm.

Android için, derinlemesine araştırıp kalan gereksiz dosyaları temizleyen SD Maid’i deneyin. Sadeliği, ciddiyeti ve cihazınızın gizliliğine saygı duyması ile dikkat çekiyor. iPhone mu? Sadece Kullanılmayan Uygulamaları Boşalt ve yerel Depolama Ayarları kullanın. Açıkçası, iOS için üçüncü taraf uygulamalar genelde gereksiz hissettiriyor ya da daha kötüsü, kendileri şişirilmiş oluyor.

Bir şey daha—“RAM’i artıracağını” iddia eden uygulamalara kanmayın. Bu, kullanıcılar için sadece bir plasebodur çünkü modern işletim sistemleri zaten hafızayı son derece etkili bir şekilde yönetiyor.

Temizleyici uygulamalar biraz şansa bağlı, dürüst olmak gerekirse. @mikeappsreviewer’ın dediği gibi, SD Maid Android için sağlam bir tercih—kullanımı kolay ve veri canavarı olmadan gerçekten işe yarıyor. Ama dürüst olmak gerekirse, iOS için @sognonotturno ile aynı fikirdeyim—üçüncü parti temizleyici uygulamalar genelde gereksiz oluyor. Ya iPhone’un zaten yaptığı şeyleri yapıyorlar ya da varlıklarını bir şekilde süsleyerek haklı çıkarmaya çalışıyorlar.

Android için, CCleaner’ı da ekleyebilirim. Evet, biraz ana akım bir seçenek ve yıllar içinde düşüş yaşadığını düşünen insanlar var, ancak çöp temizleme ve depolama analizleri gibi temel özellikler hala sağlam. Sadece ‘performans artırma’ gibi şeyleri kullanmayın—tamamen bir aldatmaca.

Eğer iPhone kullanıyorsanız, uygulamaları tamamen atlayın. “Kullanılmayan Uygulamaları Boşalt” seçeneğini kullanın (Ayarlar > Genel > iPhone Depolama). Ayrıca, uygulama önbelleklerini manuel olarak silmek (örneğin Safari) ve Facebook gibi depolama ağırlıklı uygulamaları kaldırmak, herhangi bir uygulamanın yapabileceğinden daha fazla fayda sağlar.

Bu arada, ‘RAM temizlediğini’ iddia eden uygulamaların tamamen bir dolandırıcılık olduğunu konusunda hemfikir olabilir miyiz? Eğer RAM bir sorun gibi görünüyorsa, bu ya cihazın yaşlandığını ya da kötü bir uygulama optimizasyonu olduğunu gösterir. Hiçbir mucize temizleyici bunu düzeltemez.